LexBrand Lagersalg er et medlemskoncept, hvor vi på udvalgte tidspunkter af året inviterer vores 20.000 medlemmer indenfor i vores lagerhal i Albertslund eller i forskellige byer rundt omkring i Danmark.

SE VORES AKTUELLE SALG HER

Her sælger vi vores lagervarer, restpartier mm. fra kollegaer i branchen, så vi har altid et stort og flot sortiment med besparelser på minimum 50% af vejledende priser.

På herresiden har vi altid skjorter, habitter, strik mm. og på damesiden er vi stolte af altid at have et stort udvalg af lækre, tyske kvalitetsvarer fra mærker som Frank Walder, Lucia og Rabe samt populære danske mærker som bl.a. Ilse Jacobsen.

I vores faste sortiment har vi tasker og kufferter og i perioder et flot udvalg af boligting samt accessories og sko.

Desuden afholder vi ofte sjove konkurrencer med lækre præmier, arrangementer (så som livemusik, pakkeleg eller gratis kage) og vi stræber altid efter at gøre det til en ny oplevelse for dig hver gang.

Af faciliteter har vi gratis kaffe, en gratis øl til mændene, nye aviser og blade, siddeområde, prøverum og toilet.

Er du interesseret i at blive medlem og få invitationer direkte i indbakken, når vi afholder lagersalg i Albertslund? Så tilmeld dig med det samme her på siden. Ønsker du invitationer til lagersalg i resten af Danmark, så skriv en email til info@lexbrand.dk og angiv hvilken by du ønsker invitation til.

 

Skriv et svar